Diari Més

Sant Pere i Sant Pau escalfa motors per a les festes de setembre

Són organitzades per l’AAVV La Unió

La plaça de Cuba serà l'escenari de la diada castellera amb

Sant Pere i Sant Pau escalfa motors per a les festes de setembreGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri de Sant Pere i Sant Pau tindrà les seves festes els dies 31 d’agost, 5, 6, 7 i 8 de setembre. La programació inclou mostres de cultura popular així com activitats més festives. El dissabte 31 a les 18.30 h., a la plaça de Cuba, se celebrarà l’actuació castellera a càrrec de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, acompanyada dels Xiquets de Vila-seca. Durant la diada hi haurà servei de bar a càrrec de la Comparsa La Unió. A continuació dels castells actuarà L’Artristre amb el seu espectacle Rambla Nuclear 3.0. No és fins al dijous 5 de setembre que torna la programació festiva, amb activitats a la plaça de la quarta promoció. A les 18.30 h. hi haurà una festa de l’escuma per als més petits. Més tard, a les 22 h. i a la plaça de la sisena promoció exihibiran una pel·lícula encara per definir a mode de cinema a la fresca.

El divendres 6 les activitats començaran a les 19 hores amb una exhibició de balls de l’Escola Montserrat, Flashdance i l’Escola de ball Menchu i Montse. A les 20 hores es durà a terme el pregó de festes, a càrrec de la Ràdio Sant Pere i Sant Pau, i a continuació es farà una exihibició de balls. Des del CAP del barri i fins al recinte de festes –al carrer de davant del col·legi Marcel·lí Domingo, entre els blocs Paraguai i Uruguai–, a les 22.30 h., duran a terme la cinquena baixada de la sangria, un acte que compta amb la participació de la Colla de Gegants La Unió. Una hora més tard s’iniciarà la Festa de la Sangria, una festa que enguany arriba a la tretzena edició i que comptarà amb el grup O-xenta’s i una disco mòbil.

Els dies grans de les festes arribaran dissabte 7 i diumenge 8 de setembre. Serà aquests dies quan es concentraran les activitats esportives, els àpats populars i els balls, així com una trobada de gegants i fi de festa amb escuma.

tracking