Diari Més

Deixa el seu ruc lligat a un arbre a la Vall de l'Arrabassada per anar a fer encàrrecs

Una veïna afirma que fa dos dies que es produeix aquesta situació

Imatge de l'home passejant amb el seu ruc per la ciutat.

Deixa el seu ruc lligat a un arbre a la Vall de l'Arrabassada per anar a fer encàrrecs@DrPigillu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ruc és el protagonista d'una curiosa situació que fa dos dies que es produeix a la Vall de l'Arrabassada, segons explica una veïna de la zona. La ciutadana assegura que un home deixa lligat el seu ruc a un arbre i tot seguit se'n va a fer encàrrecs. La dona afirma que ja fa dos dies que la situació es repeteix.

La veïna en qüestió ha fet pública aquesta situació a través del seu compte de Twitter. En una publicació a la xarxa social, la usuària @DrPigillu exposa que fa dos dies que, al carrer Josep Pla, un home «deixaaparcat un ruc mentre està al bar de davant o al costat del mercadona mentre compra». La usuària es pregunta si aquesta acció està permesa i etiqueta en la seva publicació a l'Ajuntament de Tarragona. A més, afirma que l'amo no ha recollit les defecacions de l'animal.

En les imatges difoses per @DrPigillu es pot veure el ruc en qüestió lligat a una arbre del carrer Josep Pla, just a la cantonada ambLlorenç de Villalonga. També es pot veure una altra instantània de l'animal passejant amb el seu propietari a la ciutat.

Ben cuidat i amb els papers reglamentaris

El propietari, per la seva banda, s'ha posat en contacte amb la redacció de Diari Més per explicar que fa un mes que va adquirir l'animal i que té tota la seva documentació reglamentària. L'home lamenta haver molestat als veïns de la zona, ja que assegura que sempre el treu a passejar pels mateixos carrers. «És una atracció per als nens que el veuen passejar», assegura el propietari.

Segons l'amo, l'animal, que ja té quatre anys, «està ben cuidat». El ruc viu en una finca rústica de la zona i és habitual veure'l passejar per la Vall de l'Arrabassada. A més a més, ha remarcat que sempre recull les seves necessitats com si fos un animal més.

Imatge del ruc lligat a un arbre.

Deixa el seu ruc lligat a un arbre a la Vall de l'Arrabassada per anar a fer encàrrecs@DrPigillu

Imatge del ruc lligat a un arbre.

Deixa el seu ruc lligat a un arbre a la Vall de l'Arrabassada per anar a fer encàrrecs@DrPigillu

tracking