Diari Més

Judicial

Condemnat a 18 mesos de presó per robar unes hamburgueses amb violència a Tarragona

L'home va amenaçar a la víctima amb una navalla i va intentar treure-li el mòbil

Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència de Tarragona.

Identificat l'autor de pintades independentistes a la façana de l'Audiència de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a 18 mesos de presó un individu per robar unes hamburgueses a un home amb violència i, poc després, intentar robar-li el mòbil. Els fets van succeir a Tarragona ciutat.

Segons la sentència, el 31 de març del 2017 el penat va amenaçar amb una navalla a un altre home, que esperava que la seva parella acabés de treballar, perquè li donés la bossa d'hamburgueses.

Primer li va demanar sense amenaces, però en negar-se la víctima, la va intimidar amb un ganivet de vuit centímetres de full i se les va emportar.

No obstant això, va tornar al cap de poca estona, va tirar-li a la víctima les hamburgueses i la va obligar a recollir-les del terra, una altra vegada sota amenaces amb el ganivet.

A més, va intentar treure-li el mòbil que tenia a les mans, encara que el telèfon va acabar caient a terra i trencant-se.

Finalment, la víctima va aconseguir clavar un cop de puny a l'agressor i en ple forcejament va intervenir una patrulla de la Guàrdia Urbana, alertada per uns veïns, que va detenir l'atacant.

tracking