Diari Més

Jaume Sendra serà el Perpetuador de les festes de Santa Tecla

El tarragoní ha estat al capdavant de l’Agrupació de Portadors dels Nanos Vells gairebé 30 anys

L'any 2001, Jaume Sendra va coordinar i dirigir la creació de les rèpliques dels Nanos Vells.

Jaume Sendra serà el Perpetuador de les festes de Santa TeclaAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Sendra i Solé ha estat escollit com a Perpetuador de les festes de Santa Tecla 2019. El tarragoníha estat al capdavant de l’Agrupació de Portadors dels Nanos Vells gairebé 30 anys.Jaume Sendra serà nomenat durant el tradicional acte de La Crida que marcarà el tret de sortida de la festa el divendres 13 de setembre.

Sendra, amb una dedicació continuada i compromesa a l’entitat, ha col·laborat activament amb la Comissió Assessora del Seguici Popular i ha estat representant d’imatgeria en diverses ocasions. També ha estat un dels impulsors de l’arranjament i manteniment dels vestits i els caps dels nanos.

L’any 2001, va coordinar i dirigir la creació de les rèpliques dels Nanos Vells i també va facilitar que aquests estiguin exposats a la Casa de la Festa. En els darrers anys com a president de l’Agrupació, Jaume Sendra ha estat el coordinador de la celebració del 150è aniversari dels Nanos Vells i en va promoure totes les activitats que es van celebrar en el seu honor.

Sendra ha demostrat un gran compromís per la cultura i per mantenir les tradicions més arrelades a la ciutat. Els seus companys de l’entitat han destacat el seu sacrifici personal i la dedicació i disponibilitat quasi exclusiva als Nanos Vells i al Seguici Popular.

tracking