Diari Més

Més de 14.000 persones han assistit als darrers quatre concerts a la TAP

Des de l’equipament agraeixen la gran assistència del públic tot i els canvis d’horaris dels esdeveniments

Imatge del concert de Manuel Carrasco a la TAP aquest agost.

Imatge del concert de Manuel Carrasco a la TAP aquest agost.TAP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 14.000 persones han passat per la Tarraco Arena Plaça en els darrers concerts que ha acollit l’equipament, entre ells els dels cantants Manuel Carrasco i Beret. Des de la TAP, a través d’un comunicat han volgut agrair l’assistència d’aquests espectadors tot i els canvis d’horaris que van patir aquests esdeveniments, que van passar de celebrar-se a les 22h a les 19h.

Des de la TAP també han volgut fer «un nomenament molt especial a totes aquelles persones que, per causes de la restricció d'horari establert jurídicament, no han pogut gaudir dels nostres espectacles», tal com resa el comunicat. Es tracta de «gent vinguda de diferents parts del país que han acceptat amb molta comprensió aquesta situació especial que esperem poder resoldre el més aviat possible», prossegueix.

L’equip també afirma que segueix «treballant de forma activa per poder disposar d'un recinte que ha de ser referent de l'activitat cultural de la ciutat, sempre respectant tant el nostre entorn com el veïnat local, oferint al mateix temps les garanties de professionalitat i excel·lència que requereix la normativa actual». També han volgut donar les gràcies «a totes les empreses promotores dels espectacles per la confiança» i «a tots aquells que heu transmès paraules d'ànims, comprensió i d'ajuda».

Cal recordar que tots els concerts de TheProject programats aquest estiu a l’indret s’han iniciat en el nou horari arran dels recents canvis de la normativa municipal en referència dels horaris del recinte.

tracking