Diari Més

Literarura

El Port de Tarragona publica les obres literàries del VI Premi de Narrativa Curta

En total, es poden descarregar 18 treballs des de la pàgina web de l'entitat

En l'última edició s'han

El Port de Tarragona publica les obres literàries del VI Premi de Narrativa CurtaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona ha publicat a la seva pàgina web les narracions del VI Premi de Narrativa Curta.El certamen va comptar amb la participació de 12 centres educatius que van presentar un total de 31 treballs. El concurs anava adreçat a alumnes del primer i segon cicle d’ESO i de Batxillerat que volguessin fer les redaccions en llengua anglesa, amb l’objectiu de promoure l’ús literari del català i de l’anglès als instituts i centres de Formació Professional del Camp de Tarragona.

Les obres, que es poden descarregar de formagratuïta, sónLliri blau de Neus Vives Bonet, El secret de la sorra del mar Mediterrani d’Itziar Corral Setien, Somnis de pedra i sal de Mireia Folch Jiménez, El mar de novembre de Mariona Escoda Sendra, Em salvareu de Roger García Doncel, Deixar-ho tot per tenir-ho tot de Ruth Prats Nadal, Anna loved the sea de Valerie Sabino Verroa i In loving memory de Júlia Talavero Cobo.

El VI Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona vol incentivar els joves dels centres educatius de la demarcació de Tarragona en aspectes com la imaginació i l’interès pels temes marítims i portuaris. La cita cultural acosta el Port a tots els centres educatius de la demarcació de Tarragona que hi participen.

tracking