Diari Més

Medi Ambient

La CET demana una reunió urgent amb la direcció de FCC per parlar sobre la brutícia de Tarragona

En els darrers mesos s’han multiplicat les queixes veïnals per punts negres

Al carrer d'en Riudecols i tot el seu voltant hi ha diversos punts.

El sistema de recollida de la Part Alta de Tarragona crea diversos «punts negres»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) ha demanat una reunió urgent amb la direcció de FCC a Tarragona, empresa adjudicatària de la neteja de la ciutat, per parlar sobre la brutícia que afecta la ciutat. En els darrers mesos,s’han multiplicat les queixes sobre brutícia i punts negres.

El president del comité d’empresa, Àngel Martin de Sande (UGT), ha explicat que «ara compleixen estrictament amb el plec de condicions de l’adjudicació», fet que comporta que s'hagi «reduït el servei, sobretot en caps de setmana». Martin ha admès l’existència de punts negres que caldria eliminar.

Ángel Juárez, president de la CET, assenyala que «és un problema entre l’Ajuntament i l’empresa, però els veïns no podem ser els convidats de pedra en una ciutat cada cop més bruta». En la reunió es volaclarir «si es tracta d’un tema de negligencia o si falten efectius i cal revisar el contracte», apunta Juárez.

A més, també es demanarà informació sobre quines accions es fa per fomentar el civisme de la ciutadania, ja que en altres ciutats es destina fins a un 2% del contracte en accions de sensibilització.

MÉS INFORMACIÓ

Tones de residus de tota mena s'amunteguen al Polígon Francolí de Tarragona

MÉS INFORMACIÓ

El sistema de recollida de la Part Alta de Tarragona crea diversos «punts negres»

tracking