Diari Més

Successos

Dos detinguts per cultivar i vendre marihuana a Tarragona

Els agents han intervingut la substància preparada per la venda, una plantació en creixement i diners en efectiu

Imatge del registre a l'habitatge on hi havia la plantació de marihuana.

Dos detinguts per cultivar i vendre marihuana a TarragonaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut dues persones de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. En concret, els arrestats cultivaven i venien marihuana. S’ha intervingut aquesta substància estupefaent preparada per vendre, una plantació en creixement, material per al tractament i cultiu de les plantes i diners en efectiu.

Els dos detinguts s’ocupaven tant del cultiu i manteniment de les plantes com de les instal·lacions on es trobaven. A més, també s’encarregaven de la seva posterior distribució i venda.

La investigació es va iniciar el passat mes de juny i va donar a conèixer com els detinguts treien quantitats exactes de marihuana del domicili, que ja tenien pactades amb el comprador, per tal de no ser descoberts i poder dir que eren per a consum propi en cas de ser enxampats per la policia.

En aquesta operación hi ha intervingut la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria Provincial de Tarragona amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Imatge dels agents durant l'operació policial.

Dos detinguts per cultivar i vendre marihuana a TarragonaPolicia Nacional

tracking