Diari Més

Successos

Un accident amb un cotxe implicat causa una ferida greu i obliga a tallar l'AP-7 a Tarragona

La ferida greu ha estat evacuada en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII; també han resultat afectades dues persones més que s'han traslladat a Santa Tecla

Les cues a l'AP-7

Les cues a l'AP-7Las colas en la AP-7

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident amb un únic cotxe implicat ha causat tres ferits, un d'ells greu, i ha obligat a tallar l'AP-7 a Tarragona el matí d'aquest dimarts, 13 d'agost. L'afectat de més gravetat és una dona que ha estat evacuada en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els altres dos ferits, un home i una dona, s'han evacuat a l'Hospital de Santa Tecla en estat menys greu.

L'accident s'ha produït a les 11.08h al punt quilomètric 241 de l'AP-7 a l'alçada de Tarragona i en sentit Barcelona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, un turisme ha patit una sortida de via i ha impactat contra la tanca de seguretat. Com a conseqüència, una dona ha resultat ferida greu, mentre que una altra dona i un home han resultat ferits menys greu.

Fins al lloc s'hi han traslladat un helicòpter i dues ambulàncies del SEM. L'helicòpter ha traslladat la ferida greu a l'Hospital Joan XXIII, mentre que els vehicles han evacuat els altres dos afectats a Santa Tecla. Fins al lloc també hi han acudit tres vehicles dels Bombers de la Generalitat i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ha quedat totalment tallada fins prop de les 12.15h, quan s'ha obert un carril. S'han acumulat retencions de fins a cinc quilòmetres.

L'helicòpter del SEM, a l'accident de l'AP-7

L'helicòpter del SEM, a l'accident de l'AP-7Diari Més

Els Bombers i tècnics del SEM treballant al lloc de l'accident.

Un accident amb un cotxe implicat causa una ferida greu i obliga a tallar l'AP-7 a TarragonaBombers

tracking