Diari Més

Mobilitat

L'Ajuntament de Tarragona renova els targeters dels 310 parquímetres de la ciutat

L’AMT segueix un protocol de la UE i, actualment, una vintena de màquines estan fora de servei

Un home i un nen, ahir, davant d'un dels parquímetres afectats al carrer Vidal i Barraquer.

L'Ajuntament de Tarrargona renova els targeters dels 310 parquímetres de la ciutatGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament està renovant els targeters dels 310 parquímetres que l’AMT, l’empresa municipal que gestiona els aparcaments de la ciutat, té dispersats per la ciutat. El consistori segueix un nou protocol aprovat per la Unió Europea que afecta a la seguretat de les transacccions amb targetes de crèdit. Aquestes intervencions provoquen que, actualment, una vintena de parquímetres es troben fora de servei.

Aquests dies, molts ciutadans que aparquen el seu cotxe es troben, el parquímetre protegit per una xapa de metall folrada amb un missatge informatiu que assenyala que la màquina es troba fora de servei. L’AMT aconsella utilitzar l’aplicació mòbil de l’empresa municipal que gestiona els aparcaments i informa, amb una fletxa, que hi ha un altre parquímetre a la vora.

El gerent de l’empresa, Sergi Arts, explica que el protocol de la UE ja està en vigor, però que no serà definitiu fins el 31 de desembre. Durant aquest any, els tècnics municipals estan canviant la maquinària de bona part dels 310 parquímetres.

Els parquímetres, que actualment estan fora de servei, podrien estar-ho fins el setembre, ja que en període de vacances, alguns dels distribuïdors necessaris que transporten les peces de la nova maquinària no estan operatius.

L’AMT aconsella als seus usuaris utilitzar l’aplicació mòbil per la comoditat que comporta, ja que l’usuari no s’ha de desplaçar fins a la màquina. A més, pot anul·lar la denúncia de manera immediata amb el dispositiu.

tracking