Diari Més

Successos

Detenen dos joves per robar a l'interior 6 cotxes i diversos vaixells al Port de Tarragona

Els arrestats havien amagat part dels objectes sostrets en unes roques i els han detingut al tornar a buscar-los

La Policia Portuària ha identificat els autors gràcies a les càmeres de seguretat.

Policia Portuària, Port TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves de 18 i 19 anys han estat detinguts aquest dimarts al matí per laPolicia Portuària per havercausat presumptament destrosses en cotxes aparcats prop de l’edifici de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) durant la nit passada.

Els presumptes delinqüents, haurien robat a l’interior de sis cotxes trencant les finestres, entre les dues i les quatre de la matinada d’aquest dimarts. Els dos joves també haurien intentat sostraure sense èxit dos dels cotxes.

A primera hora del matí, els vehicles tenien les finestres trencades i d'altres destrosses per intentar emportar-se els objectes del seu interior.Els dos presumptes delinqüents també haurien intentat engegar dos dels vehicles sense èxit.

La Policia Portuària ha analitzat les imatges de les càmeres de seguretat i ha pogut identificar dues persones que entre les 2 i 4 de la matinada s’han introduït en l’aparcament situat a la part posterior de l’edifici de l’APT i han malmès els vehicles per robar en el seu interior.

En una primera inspecció ocular, la policia ha constatat que diversos dels objectes robats estaven ocults entre les roques que delimiten l’aparcament i que els lladres probablement no havien pogut endur-se. Tot seguit, la policia del Port ha muntat un dispositiu de vigilància.

Fruit d’aquest operatiu, a les 15.15 hores d’aquesta tarda, s'ha detingut als dos joves quan intentaven endur-se part dels objectes robats que havien amagat.

Els arrestats també haurien forçat diversos vaixells del Port Esportiu, situat a escassos metres de l’aparcament de l’APT. Com en el cas dels vehicles, els dos joves haurien comès diversos robatoris forçant les portes o escotilles dels vaixells, entre les 4 i les 5 del matí, i també n’haurien robat objectes i aparells electrònics o de navegació.

La Policia Portuària ha estat l’encarregada d’atendre i tramitar les denúncies dels propietaris dels vehicles mentre que els Mossos d’Esquadra han assumit les dels propietaris de les embarcacions. Els detinguts passaran properament a disposició judicial.

tracking