Diari Més

Patrimoni

Cs proposa crear una brigada especialitzada en la conservació del patrimoni a Tarragona

Rubén Viñuales demana al govern municipal «mesures valentes per frenar la seva degradació»

Els experts de la UNESCO durant la seva visita a Tarragona per valorar l'estat de l'Amfiteatre.

Cs proposa crear una brigada especialitzada en la conservació del patrimoni a TarragonaMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha proposat la creació d’una brigada especialitzada en la conservació del patrimoni. «Es tracta d’una mesura que s’hauria d’estudiar i que compta amb el suport d’entitats especialitzades», ha explicat Viñuales.

Des de la formació taronja també aposten per crear un taller escola per restaurar els monuments i potenciar la col·laboració públic-privada per complementar les subvencions de les administracions, ja que consideren que «arriben amb comptagotes».

Rubén Viñuales reclama al nou equip de govern «mesures valentes per frenar la degradació del patrimoni» tarragoní i així, evitar que es tornin a repetir episodis com l'últim despreniment de la muralla, que es va produir dilluns al matí. Per aquest motiu, demana l'Ajuntament «doti el Pla director de la Murallade les partides pressupostàries necessàries per impulsar-lo».

Finalment, des de Ciutadans han demanat que el Consistori faciliti l'informe que van elaborar els experts de la UNESCO sobre l'estat del patrimoni de la ciutat.

tracking