Diari Més

Successos

Tres detinguts a Tarragona i Lleida per explotar treballadors en una empresa de cítrics de Múrcia

A un dels arrestats també se l’acusa d’agredir sexualment una empleada en diverses ocasions

Dos dels arrestats s'han enxampat a Tarragona i el tercer a Lleida.

Tres detinguts a Tarragona i Lleida per explotar treballadors en una empresa de cítrics de MúrciaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un total de tres persones com a presumptes autores d’un delicte contra el dret dels treballadors i una d’elles també per un delicte d’agressió sexual. Tot i que els fets han succeït en una empresa de Múrcia, els dos primers individus van ser detinguts a Tarragona, mentre que el tercer es va detenir a Lleida.

Les investigacions es van iniciar el passat mes de juny, quan els agents van tenir coneixement que els propietaris d’una empresa ubicada a la província de Múrcia que es dedica al cultiu de cítrics explotava laboralment a ciutadans de nacionalitat estrangera. A més, un d’ells presumptament havia agredit sexualment en diverses ocasions a una de les treballadores.

Després de diverses gestions, els policies van detenir a Tarragona a dues persones de nacionalitat espanyola per un delicte contra el dret dels treballadors. Dies després es va detenir a Lleida una tercera persona de Tunísia a qui, a més d’imputar-se-li un delicte contra el dret dels treballadors, també se li imputen diversos delictes d’agressions sexuals. Tots ells van passar a disposició de l’autoritat competent.

L’operatiu el van desenvolupar agents de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de les Comissaries Provincials de Tarragona i Lleida.

tracking