Diari Més

Successos

Nou despreniment a la Muralla de Tarragona

Diverses pedres de dos carreus han caigut a la Via de l'Imperi Romà; una dotació dels Bombers i tècnics municipals han acudit al lloc

Imatge del despreniment.

Nou despreniment a la Muralla de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou despreniment s'ha produït a la Muralla de Tarragona, concretament a la Via de l'Imperi Romà. El succés s'ha produït el matí d'aquest dilluns, 12 d'agost, i fins al lloc s'hi ha traslladat una dotació dels Bombers de la Generalitat i tècnics municipals de l'Ajuntament de Tarragona.

Els Bombers han rebut l'avís del despreniment a les 7.48h. Fins al lloc hi ha anat un únic vehicle del cos. Els efectius han procedit a fer sanejament de la façana, ja que hi havia risc que caiguessin més pedres a la vorera. També han senyalitzat la zona.

També han acudit a l'indret tècnics municipals de l'Ajuntament de la ciutat. Segons han explicat fonts municipals, els tècnics han determinat que havien caigut algunes pedres de dos carreus de la muralla molt probablement a causa de la pluja que ha caigut aquesta matinada a la ciutat. També han conclòs que l'estructura no corre cap tipus de perill. Un cop feta aquesta valoració, s'ha procedit a netejar la zona.

Imatge del despreniment.

Nou despreniment a la Muralla de TarragonaDiari Més

tracking