Diari Més

Seguretat

Instal·len 50 repetidors de semàfors a Tarragona per millorar la visibilitat dels conductors

S'estan col·locant a les principals vies, com la Rambla Vella, la plaça Imperial Tarraco, Estanislau Figueres o la Via Augusta

Imatge dels repetidors dels semàfors instal·lats a la Via Augusta.

Instal·len 50 repetidors de semàfors a Tarragona per millorar la visibilitat dels conductorsAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragonaestà duent a terme la instal·lació de 50 semàfors repetidors a diversos punts de la ciutat, per tal de millorar la visibilitat dels conductors i la seguretat en aquells encreuaments en què els grups semafòrics es troben molt a prop de les línies de detenció.

El semàfor repetidor és un duplicat de mida reduïda del grup semafòric principal que regula la circulació dels vehicles i s’instal·la a la columna més propera a la línia de detenció, a una alçada mitjana d’1,20 metres.

Aquests s’estan instal·lant a les principals vies, com la Rambla Vella, la plaça Imperial Tarraco, Estanislau Figueres o la Via Augusta, entre d’altres. Està previst que finalitzin els treballs abans de l’inici del nou curs escolar.

Aquesta mesura s’ha adoptat després de realitzar una anàlisi de la xarxa semafòrica de la ciutat amb l’objectiu de valorar la conveniència de la seva instal·lació, ja que, com a norma general i sempre que les característiques de la via ho permeten, els grups semafòrics s'instal·len de manera que siguin perfectament visibles sense necessitat d’incorporar elements repetidors.

tracking