Diari Més

L'administrador de Goya 12 diu que l'ascensor s'ha fet segons el projecte

Peries afirma que Ramiro «va dir que ell faria l’obra, descomptant-li la part proporcional»

Edifici del número 12 del carrer Goya, amb l'ascensor exterior incorporat a la façana.

L'administrador de Goya 12 diu que l'ascensor s'ha fet segons el projecteGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere Peries, administrador de la comunitat de veïns del número 12 del carrer Goya, va manifestar ahir a aquesta redacció que el projecte de construcció d’un ascensor, el primer a Tarragona que es fa aprofitant la vorera, «és del tot correcte» i la seva execució «s’ha fet segons el que estava previst». Peries va sortir al pas de les declaracions fetes a aquesta redacció per José Ángel Ramiro –publicades ahir–, fill dels propietaris d’un pis que encara no està connectat a l’ascensor, qui va assegurar que «les obres no estan finalitzades i en el contracte s’estableix que les noves portes dels habitatges han de ser de fusta». Peries va aportar documentació en la qual s’especifica que «les portes d’accés als safaretjos seran d’alumini aïllat del mateix acabat que el tancament de la galeria». Per poder accedir als habitatges des de l’ascensor s’han fet obres als pisos per tal de connectar-los.

L’administrador va contradir la denúncia plantejada per Ramiro i va assegurar que «s’han fet diverses reunions amb els veïns i l’he rebut al meu despatx, junt amb el seu advocat». «Tot el que diu Ramiro no s’ajusta a la realitat i, a més, totes les decisions les va aprovar la comunitat per majoria», va subratllar. «No és cert que s’hagin adoptat decisions de manera unilateral i el contingut de les reunions consten en les actes», va remarcar.

Peries va indicar que l’empresa constructora de l’ascensor «va oferir posar portes blindades, però cobrant, lògicament, la diferència, i Ramiro va demanar una de fusta, una opció no contemplada en el projecte». A més, «Ramiro es nega a pagar la part que li correspon i només ha fet front a dos dels quatre pagaments» que es deriven de la instal·lació de l’ascensor i els accessos als habitatges. L’administrador va afegir que «vam oferir a Ramiro la possibilitat de parlar amb el constructor perquè posés la porta que volia, amb una planxa exterior d’alumini igual que les altres, i se li va donar un preu». En aquest punt, «va dir que ell faria l’obra, descomptant-li la part proporcional». «En presència del seu advocat, vam quedar que ell faria l’obra a casa seva i les dues parts vam acceptar», per la qual cosa l’administrador rebutja el posicionament de Ramiro, qui va afirmar a aquesta redacció que «no han volgut posar-nos la porta de fusta i han deixat el forat d’aquesta més ample del que corresponia». Peries va lamentar la situació produïda, «quan parlem d’una obra beneficiosa pels veïns».

tracking