Diari Més

Successos

Detingut a Tarragona per conduir sense permís i en estat etílic

Els Mossos també investiguen l'home perquè el vehicle amb el qual circulava portava una matrícula d’un cotxe robat a Holanda

Des de 2014 no es convoquen places per a Mossos d'Esquadra destinats a trànsit.

mossos, trànsit, controlMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge, 4 d’agost, a Tarragona un home de 31 anys, nacionalitat holandesa i veí de la ciutat, com a presumpte autor d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle, un delicte relatiu al trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís i un delicte de falsificació de document públic. A més, l’home també va donar positiu en el control d’alcoholèmia.

Els fets van passar el mateix dia 4, en un control preventiu de trànsit establert a la carretera C-31B en sentit Tarragona. Cap a les 11:15h, els agents van aturar un turisme i van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir. A més, en la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,44 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. També van detectar que la placa de matrícula corresponia a un model diferent de vehicle el qual constava com a sostret a Holanda el passat 25 de maig. És per això que s’estan fent gestions per aclarir si hauria robat el vehicle o bé seria responsable d’una apropiació indeguda.

A més, durant la identificació del conductor els mossos van constatar que tenia vigents quatre ordres de recerca i detenció emeses per dos jutjats d’Arenys de Mar.

L’home, que té antecedents, va quedar detingut per aquests fets. L’individu va passar ahir al matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va ordenar la seva llibertat amb càrrecs amb la obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking