Diari Més

Medi Ambient

L'Ajuntament sortejarà 24 parcel·les d'horts urbans a Sant Salvador

El conreu ha de ser ecològic i la concessió es perdrà si el solar està sis mesos sense ser treballat

Espai on es troben les 24 parcel·les que se sortejaran.

L'Ajuntament sortejarà 24 parcel·les d'horts urbans a Sant SalvadorGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona sortejarà entre els futurs peticionaris un total de vint-i-quatre parcel·les d’hort urbà, localitzades al barri de Sant Salvador, en un solar que es troba en la confluència de l’avinguda dels Pins i el carrer Stàdium, molt a prop del Centre Cívic i just al darrere de l’església. L’Ajuntament ha aprovat el plec de clàusules i ha anunciat l’inici del procés d’adjudicació de les llicències d’ús privatiu de domini públic, per la qual cosa ja s’ha obert el període d’inscripció. Les persones que resultin escollides hauran de fer front a un cànon anual de 15 euros i no podran transmetre la parcel·la a tercers, segons estableixen les basses que regeixen per a la concessió.

Les persones que aconsegueixin fer-se amb una de les vint-i-quatre parcel·les es comprometen a conrear-les de manera permanent. En el cas que l’hort estigui sis mesos sense ser treballat i no es comuniqui la causa a l’Ajuntament, la persona responsable de la parcel·la perdrà tots els drets sobre la mateixa i aquesta serà entregada a una altra que sí que estigui interessada.

Per altra banda, el conreu ha de ser ecològic, per la qual cosa no es podran utilitzar adobs artificials, segons consta en les basses redactades per establir les característiques de la concessió.

Aquesta política va dirigida, de manera especial, a persones d’edat avançada que, gràcies al seu treball a la parcel·la, omplen el seu temps lliure, mantenen la forma física i mengen productes que han estat elaborats per ells mateixos.

tracking