Diari Més

Èxit de participació de la 7a edició del Festival Sota la Palmera de Tarragona

S'ha mantingut la xifra d'assistència de l'any passat, 5.500 persones

The Seys Sisters van completar l'aforament màxim.

Èxit de participació de la 7a edició del Festival Sota la Palmera de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 5.500 persones han passat per la7a edició del Festival Sota La Palmera de Tarragona, que s'ha celebrat des del 28 de juny fins al 3 d'agost. La programació s'ha tancat amb el concert delgrup local Los Mejías i les vilanovines, The Mejías.

Per l'escenari també han passatBalkan Paradise Orchestra, Pupil·les, The Seys Sisters i Marinah, els quals han completat l'aforament màxim. La xifra d'assistència es manté respecte l'any passat,5.500 espectadors.

En la darrera edició, s'ha volgut donar protagonisme a ladona com a activista cultural i implicada en tot el procés creatiu. En aquesta edició de 2019, hi han participat més de 100 artistes femenines.

El Festival Sota la Palmera (cicle Cultura de Carrer) és una mostra del treball compartit de diverses entitats i agents del territori per establir-ne la programació i coproducció dels actes. Hi intervenen els tècnics municipals de joventut i cooperació, les entitats Vórtex, Cia dosdetres, La Imperfecta Dansa, l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona i PXL Sonic Estudi.

tracking