Diari Més

Salut

La Xarxa Sanitària Santa Tecla introdueix la tovallola mèdica d'un sol ús

Segons l’empresa, són «més higièniques, més sostenibles i més funcionals per al dia a dia»

Les tovalloles que es faran servir a partir d'ara.

La Xarxa Sanitària Santa Tecla introdueix la tovallola mèdica d'un sol úsXarxa Santa Tecla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de fa dues setmanes l’Hospital de Santa Tecla, el Complex Santa Tecla Llevant i l’Hospital del Vendrell han incorporat tovalloles mèdiques d’un sol ús per a l’assecat després de la higiene en els pacients ingressats.

Aquestes tovalloles d’un sol ús estan especialment indicades per a aquells usuaris que estan enllitats i que, per tant, són dependents i necessiten que els rentats vagin a càrrec dels professionals sanitaris. La implantació d’aquestes tovalloles se sotmetrà a avaluació durant els pròxims mesos i és previst que aportin «més higiene, més sostenibilitat i estalvi energètic –per la manca de transport a la bugaderia– i més funcionalitat en el dia a dia».

La tovallola mèdica d’un sol ús està en ple procés d’implantació a molts centres sanitaris de Catalunya i l’Estat espanyol, ja que són més higièniques que les tovalloles de tela i contribueixen a reduir el risc de propagació de patògens i infeccions en l’àmbit hospitalari. La Xarxa Santa Tecla, però, també conserva les tovalloles convencionals de tela de mida gran per poder dutxar-se a les seves habitacions.

tracking