Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Tarragona adjudica el reforç del ferm de la zona de Mas d'en Morató

El pressupost de l’actuació ascendeix a 30.129 euros i l’obra no pot durar més de trenta dies

Estat en què es trobava el ferm d'un tram del carrer Pairal l'octubre de l'any passat.

L'Ajuntament de Tarragona adjudica el reforç del ferm de la zona de Mas d'en MoratóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat a l’empresa Red de Obras y Asfaltados els treballs de reforç del ferm de l’entorn de Mas d’en Morató, en la urbanització Balcó de Tarragona. El cost de la intervenció ascendeix a 30.129 euros, IVA inclòs. Es tracta d’un contracte menor i la durada de l’obra serà, com a molt, de trenta dies, segons va informar l’Ajuntament. L’estat de l’accés a la urbanització Balcó de Tarragona des de la carretera del Pont d’Armentera preocupava de fa temps als veïns que hi resideixen en aquesta zona del terme municipal localitzat entre el barri de Sant Pere i Sant Pau, l’autovista AP-7 i el Santuari de Loreto. El mes d’octubre de l’any passat van explicar que un tram de prop d’un quilòmetre està ple de forats que els conductors han de salvar per evitar, el més possible, el fet que l’estat del paviment afecti greument els vehicles. És el mateix que utilitzen els conductors de la Línia 55 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), van comentar, per afegir que «sovint ens comenten les condicions lamentables de l’accés a la urbanització des de la TP2031», segons va dir en aquella ocasió un veí que va posar-se en contacte amb aquesta redacció per explicar l’estat en què es trobava el paviment. La mateixa persona resident en la zona va recordar que, temps enrere, «els propietaris ens vam fer càrrec de l’asfaltat dels carrers interiors de la urbanització».

Segons van explicar els veïns, feia anys que demanaven a l’Ajuntament que millorés els accessos de la urbanització i, fins i tot, van exposar el seu cas davant de l’oficina del Síndic de Greuges.

Una zona amb un col·legi

En la zona d’incidència de l’accés des de la carretera del Pont d’Armentera hi ha un col·legi privat, van explicar els veïns el passat octubre, i van afegir que el vial s’utilitza com una mena de circumval·lació que arriba fins al Santuari de Loreto i, des d’aquest punt, a les rotondes que faciliten l’accés a l’A-7 i la Via Augusta, a l’altura del Nou Estadi del Club Gimnàstic.

L’estat del ferm també afecta veïns d’altres zones del terme municipal i dels Pallaresos, que tenen per costum utilitzar aquest vial, el carrer Pairal, per evitar les aglomeracions de vehicles en les hores punta i, de manera especial, a primera hora del matí, quan en època escolar es formen a Rovira i Virgili. A l’estiu, moltes persones circulen pel carrer Pairal per dirigir-se a les platges.

tracking