Diari Més

Successos

Mor ofegat un home de 67 anys a la platja Llarga de Tarragona

Els serveis d'emergència també han actuat aquesta matinada per rescatar una banyista al Miracle

imatge de la platja Llarga de Tarragona

Mor ofegat un home de 67 anys a la platja Llarga de TarragonaCristina Garcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova víctima mortal a les platges de la costa tarragonina, aquest cop a la capital del Tarragonès. El succés s'ha produït la matinada d'aquest dimecres, 31 de juliol, quan un home de 67 anys ha mort ofegat a la platja Llarga de Tarragona.Efectius dels serveis d'emergència s'han traslladat al lloc, però l'home ja ha estat trobat sense vida.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís del succés a les 2.53h. L'alertant informava que dues persones s'havien endinsat al mar, a la platja Llarga de la ciutat, però una d'elles no n'havia pogut sortir. Arran d'aquesta informació, es van activar els cossos d'emergències.

Salvament Marítim va activar l'helicòpter Helimer 203 i l'embarcació Salvamar Fomalhaut, així com també va participar en la recerca llanxa Calypso LS de la Creu Roja. Finalment però va ser la Guàrdia Urbana de Tarragona qui va trobar el cadàver de l'home surant a l'aigua.

Rescat d'una banyista al Miracle

Per altra banda, els serveis d'emergèncoa també han participat durant la matinada d'aquest dimecres en el rescat d'una banyista a la platja del Miracle de Tarragona. La dona s'ha pogut treure de l'aigua amb vida i ha estat atesa pels serveis sanitaris.

Els fets s'han produït a les 3.04h, quan un ciutadà ha alertat al 112 que una dona havia entrat al mar a la platja del Miracle, just davant la rampa que creua la via del tren, i tenia problemes per sortir-ne. Arran d'això s'han activat l'helicòpter Helimer 203 de Salvament Marítim, l'embarcació LS Calypso de la Creu Roja, la Guàrdia Urbana de Tarragona i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Finalment va ser l'Helimer 203 de Salvament Marítim qui ha rescatat la banyista i la ha evacuat a la platja. En aquest indret ha estat atesa per la Guàrdia Urbana i els professionals sanitaris del SEM. La dona ha estat evacuada ferida lleu a l'Hospital Joan XXIII.

tracking