Diari Més

Societat

L'Acadèmia de Sirenes de Tarragona compleix el somni de l'Angela, una nena en tractament oncològic

El gest ha esta possible gràcies a la col·laboració entre l'empresa tarragonina i la Fundació Make-A-Wish

La

L'Acadèmia de Sirenes de Tarragona compleix el somni de l'Angela, una nena en tractament oncològicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Internacional Make-A-Wish amb col·laboració de l’empresa tarragonina Sirenas Mediterranean Academy han fet possible el somni de l'Angela, una nena de nou anys que està rebent tractament oncològic.

La Fundació té com a objectiu complir els desitjos de nens que pateixen malalties greus per tal d'enriquir-los amb experiències personals d'esperança, força i alegria.

El desig de l'Angela era conèixer a les sirenes, per la qual cosa la Fundació es va posar en contacte amb l'Escola de Sirenes per complir-lo.

La malaltia va fer que la trobada d'Angela amb les sirenes s'endarrerís diversos mesos, però, finalment, fa pocs dies es va produir. L'equip del vaixell Tarragona Blau del Museu del Port de Tarragona va permetre queAngela es reunís amb una sirena al mar prop de la Pineda. Durant la trobada, aquesta li va donar missatges de positivisme i forces per seguir lluitant i recuperar-se. Angela va estar acompanyada dels seus pares i el seu germà durant l'experiència.

Durant l'any i mig d'espera de la trobada, la nedadora olímpica Alba Cabello va entregar-li a Angela una cua de sirena dissenyada per Lorena Panea especialment per ella.

tracking