Diari Més

Així van arrencar la pancarta de suport als presos penjada a l'Ajuntament de Tarragona

Uns encaputxats la van treure la matinada del divendres i el consistori la va tornar a penjar el migdia del mateix dia

Imatge del moment en què dos encaputxats arrenquen la pancarta.

Així van arrencar la pancarta de suport als persos penjada a l'Ajuntament de Tarragona@capitacanavego

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vídeo que s'ha compartit a les xarxes socials i que està esdevenint viral mostra com es va arrencar la pancarta 'Llibertat presos polítics' penjada a l'Ajuntament de Tarragona. En les imatges es pot veure com dues persones encaputxades utilitzen una perxa de grans dimensions per enquinçar la pancarta i arrencar-la del balcó de l'edifici consistorial. Un cop treta, els individus marxen corrent del lloc amb la pancarta a les mans.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat divendres, 26 de juliol, quan no feia ni 24 hores que treballadors de l'Ajuntament havien procedit a penjar la lona després que s'aprovés fer-ho en el darrer ple. El govern municipal va condemnar els fets i la pancarta es va tornar a penjar el mateix divendres al migdia al balcó de l'Ajuntament.

Exhibició de banderes espanyoles davant la pancarta

La pancarta va despertar diverses reaccions ja abans de ser arrencada. I és que la nit del mateix divendres, joves de Vox i de Cañas por España van exhibir banderes espanyoles davant de l'Ajuntament de Tarragona, on hi havia penjada la lona, per tal de «plantar cara a la indignant pancarta», tal com expliquen en un vídeo. Els participants van acabar aquest acte simbòlic al crit de «Visca Catalunya y viva la unidad de España».

MÉS INFORMACIÓ

Arrenquen la pancarta de suport als presos de l'Ajuntament de Tarragona

tracking