Diari Més

Els concerts de Marea i Manuel Carrasco a la TAP canvien d'horari

Els artistes s’adapten a la nova normativa municipal i començaran les seves actuacions a les 19h

Manuel Carrasco porta 'Bailar el Viento' al Camp de Mart

Manuel Carrasco porta 'Bailar el Viento' al Camp de MartCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els concerts de Marea i Manuel Carrasco que tindran lloc el proper d’agost a la Tarraco Arena Plaça (TAP), a Tarragona, han canviat els seus horaris. Ambdues actuacions musicals s’iniciaran a les 19h. De fet, tal i com ha fet saber la promotora en un comunicat, tots els concerts de TheProject programats aquest estiu a l’indret s’iniciaran en aquest horari arran dels recents canvis de la normativa municipal en referència dels horaris del recinte.

Segons informa la productora, el canvi d’horaris evita la cancel·lació dels espectacles i és «un gest per part dels artistes de no defraudar els seus fans de Tarragona i mantenir les respectives cites amb el públic local». Així doncs, el concert del grup Marea tindrà lloc el 9 d’agost a les 19h, mentre que el de Manuel Carrasco tindrà lloc el dia 10 del mateix mes a la mateixa hora.

Les entrades ja adquirides seran vàlides per als nous horaris. Les persones que ho desitgin també podran demanar la devolució de l’import de les entrades als respectius punts de venda abans del dilluns 5 d’agost.

tracking