Diari Més

Successos

Arrenquen la pancarta de suport als presos de l'Ajuntament de Tarragona

Diverses persones l'han retirat de matinada quan encara no feia ni 24 hores que s'havia col·locat

Diverses persones han arrancat la pancarta de l'Ajuntament de Tarragona i s'han fotografiat amb ella.

Arrenquen la pancarta de suport als presos de l'Ajuntament de TarragonaResistència Alta Tabàrnia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pancarta 'Llibertat presos polítics' no ha durat ni 24 hores penjada del balcó de l'Ajuntament de Tarragona. Un grup de persones l'ha arrencat aquesta matinada, tal com han confirmat fonts municipals al Diari Més. L'acció ha estat reivindicada pel grup espanyolista Resistència Alta Tabàrnia a través de les seves xarxes socials.La Guàrdia Urbana investiga els fets.

Els fets s'han produït la matinada d'aquest divendres. Segons han informat fonts del consistori, diverses persones -sembla ser que tres- han acudita l'Ajuntament equipats amb una perxa llarga amb una punta tallant per tal de retirar la lona del balcó. A les 4.30h s'ha tingut coneixement que la pancarta ja no penjava de l'edifici consistorial. De fet, el mateix guàrdia nocturn de l'Ajuntament ha estat qui ha sentit sorolls a la plaça de la Font i ha vist un grup de persones. Tot i que ha alertat ràpidament a la Guàrdia Urbana, quan el cos de policia local s'ha traslladat al lloc ja no s'ha pogut trobar els responsables d'aquesta acció.

Resistència Alta Tabàrnia s'ha reivindicat com a responsable de la retirada de la pancarta. En aquest sentit, a través de les seves xarxes socials s'han compartit un missatge en què confirmen l'acció i afirmen que «l'Ajuntament de Tarragona es desperta més neutre». Ho acompanyen d'una imatge on es poden veure diverses persones, a plena nit, subjectant dita pancarta.

La pancarta 'Llibertat presos polítics' es va penjar a la façana del consistori de la ciutat ahir dijous a les 11h després que el divendres s'aprovés a través d'una moció. Es preveu que aquest matí membres del govern es reuneixin per tal de decidir si es torna a col·locar.

MÉS INFORMACIÓ

La pancarta 'Llibertat presos polítics' ja penja del balcó de l'Ajuntament de Tarragona

tracking