Diari Més

Política

Martín (PP) creu que no era necessari un informe tècnic pels llaços grocs a la Muralla de Tarragona

El regidor tarragoní, ara a l’oposició, ostenta des de dilluns el càrrec de secretari general de la formació a la província

José Luis Martín, en una imatge d'arxiu.

Martín (PP) creu que no era necessari un informe tècnic pels llaços grocs a la Muralla de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou secretari general del Partit Popular a la demarcació, José Luis Martín, creu que l’Ajuntament de Tarragona ha trigat massa a treure els llaços grocs de la muralla, a l’alçada del portal del Roser. El també regidor, ara a l’oposició, considera que el nou equip de govern no hauria d’haver demanat un informe tècnic a Patrimoni per justificar-ne la retirada ja que «és patrimoni de la humanitat» i «l’espai públic no és de ningú, és de tots». Per aquest motiu, ha titllat de «lamentable» que s’allargués més dies del que des del PP creuen que caldria la presència dels elements reivindicatius per la llibertat dels presos polítics. «Quan nosaltres manàvem, els trèiem en dos dies», assenyala.

Precisament Martín va ser nomenat secretari general del PP a la província en un comitè executiu i una junta directiva celebrats a la seu del carrer Prat de la Riba el passat dilluns. Amb ell, el vallenc Francesc Caballero també ha estat nomenat president provincial. D’aquesta manera s’oficialitza el relleu ja anunciat per la marxa d’Alejandro Fernández, ara ja president del PP català i diputat al Parlament.

Martín, a banda de ser regidor, també és conseller comarcal i fins al passat mes de juny exercia de diputat provincial. La davallada en la representació als diversos ajuntaments ha provocat la pèrdua del seu diputat. Concretament, el PP afronta aquesta nova etapa havent sumat tan sols 7.309 vots en tota la província, un 2,01%, el que suposa la meitat que la CUP, la segona en el rànquing començant per sota. Alhora, també representa la meitat del que es va assolir ara fa quatre anys en les municipals de 2015.

Mandat d’un any

El rumb del partit, ara a càrrec de José Luis Martín, dependrà del que es faci des de la Junta directiva i, en aquest sentit, el nou equip té previst començar a reunir-se a partir de la setmana que ve. «Ara comença una nova etapa d’il·lusió i de dedicació intensa. Volem enfortir el nostre projecte i la nostra implantació territorial amb la suma de tots els afiliats i els simpatitzants. També treballarem per ampliar la nostra base. Assumim el repte de recuperar l’energia i la presència del PP a la província, després del gran llegat d’Alejandro Fernández», diu Martín. El nou equip el formaran Josep Acero com a vice-secretari d’organització i Juan Manuel Sánchez com a vice-secretari territorial. A més, David Chatelain, Montserrat Duch i Tomàs Castells tindran lloc al comitè de direcció, mentre que Inma Rodríguez Moranta exercirà de secretària d’estudis i programes i Joaquín Fabra en serà el secretari jurídic.

tracking