Diari Més

Política

La CUP decidirà en una assemblea oberta si entra al govern de Tarragona

La formació emplaça els seus militants i simpatitzants a reunir-se el proper dilluns, 29 de juliol, per prendre aquesta decisió

Les conselleres de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona, Eva Miguel i Laia Estrada, durant la roda de premsa.

CUP, Laia Estrada, terrasses, Tarragona, barsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Tarragona decidirà en una assemblea oberta si entra o no al govern municipal. Així ho ha informat la formació a través d’un comunicat en el qual informa que la trobada tindrà lloc el proper dilluns 29 de juliol a les 19.30h. A l’assemblea hi estan convocats els militants i simpatitzants del partit polític per tal de prendre aquesta decisió entre tots.

La formació cupaire es va reunir ahir dilluns per segon cop amb ERC i ECP per tal d’abordar la fusió de programes i la proposta de cartipàs. La proposta de text refós a treballar incloïa els 59 punts que els anticapitalistes van presentar en la primera trobada, que va tenir lloc el 27 de juny. D’aquesta menra, la CUP afirma que «per primera vegada hem pogut parlar amb l’actual govern sobre punts programàtics».

En aquesta reunió però no es va poder tractar tot el contingut programàtic. Respecte allò que es va poder abordar, la formació anticapitalista explica que hi van haver punts de consens, d’altres que requeriran ser matisats i altres sobre els quals encara s’ha de continuar debatent, ja que no hi ha consens. És per això, que aquest dijous les tres formacions tornaran a reunir-se per seguir debatent els punts programàtics i el cartipàs.

Tal com ha anunciat la CUP, el resultat de les dues reunions d’aquesta setmana es compartirà en l’assemblea oberta amb militants i simpatitzants que s’ha convocat pel dilluns. En aquesta trobada es prendrà la decisió de si, tenint en compte els acords presos, es determina entrar, o no, al govern municipal.

MÉS INFORMACIÓ

El dret a decidir, principal obstacle per a l'acord entre ERC, En Comú Podem i CUP a Tarragona

tracking