Diari Més

Restauració

El nom de la concessionària del Tòful de Mar no se sabrà fins al setembre

La Generalitat ha de comprovar i ratificar el contingut del projecte amb més puntuació

Aspecte que oferia el Tòful de Mar quan va iniciar el procés de tancament definitiu.

El nom de la concessionària del Tòful de Mar no se sabrà fins al setembreOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El local que fins al passat mes de desembre va albergar el restaurant Tòful de Mar, localitzat en un edifici de la platja Llarga propietat de la Generalitat i que es compartit amb el Iot, romandrà tot l’estiu tancat. L’administració catalana no decidirà el nom de la proposta guanyadora del concurs fins a inicis del mes de setembre, com molt aviat. La societat Tucan 2016, que ha obtingut una puntuació més alta entre les sis ofertes que competien per fer-se amb una concessió de deu anys, amb un total de 85, haurà d’esperar fins al setembre per saber si, finalment, resulta ser la concessionària de l’establiment de restauració de la platja Llarga.

La Generalitat va obrir el passat dimarts els sobres amb les ofertes tècniques de les sis propostes presentades al concurs decidit pel departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, a través de la Direcció General del Patrimoni.

La societat Tucan 2016 haurà de tornar a presentar la documentació amb la finalitat que els tècnics de la Generalitat comprovin que és correcta i el contingut s’ajusta al que s’aportava a les pliques. Entre altres aspectes, s’hauran de ratificar l’avantprojecte d’adaptació del local i els plans d’explotació i funcionament.

La Generalitat va informar ahir a aquesta redacció que, si la proposta que va rebre la puntuació més alta no acredita la documentació que va presentar i es comprova que el contingut s’ajusta a la informació que va valorar la Mesa de Contractació, s’obrirà la possibilitat que guanyi la concessió la segona proposta més puntuada.

El local, vinculat a la Ciutat de Repòs i Vacances, disposa de dues plantes i dues terrasses que, en conjunt, sumen una superfície de 699 metres quadrats.

El cas del Iot

El propietari de la concessió del Tòful de Mar va fer entrega de les claus del local a la Generalitat i va procedir a buidar-lo completament a finals del mes de desembre de l’any passat. El mateix requeriment va rebre el del Iot, establiment ubicat en la planta baixa del mateix edifici, però aquest va decidir recórrer per disconformitat amb el fet que la concessió havia finalitzat. De fet, el local continua obert i atenent els seus clients amb absoluta normalitat. La Generalitat ja li ha notificat la imposició de dues multes que han estat recorregudes, i no es descarta que en els pròxims dies procedeixi a tramitar la tercera.

tracking