Diari Més

Successos

Despreniments a la façana d'un edifici de la Rambla Nova de Tarragona

Els Bombers han fet sanejament de l'arrebossat i s'ha alertat a l'arquitecte municipal; la Guàrdia Urbana ha senyalitzat la zona per precaució

Un vehicle de Bombers s'ha traslladat al lloc per fer el sanejament de la façana.

Despreniments a la façana d'un edifici de la Rambla Nova de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns despreniments a la façana d'un edifici de la Rambla Nova de Tarragona han mobilitzat els Bombers de la Generalitat, que han procedit a fer el sanejament, i la Guàrdia Urbana de la ciutat, que ha abalisat la zona per precaució. També s'ha donat avís a l'arquitecte municipal per tal que faci una revisió de l'estat de la façana.

Els fets s'han produït a l'edifici del número 114 de la Rambla Nova de Tarragona, el qual fa cantonada amb el carrer Pare Palau. L'immoble ha patit alguns despreniments de l'arrebossat de la façana, que ha caigut a la vorera.

Els Bombers s'han traslladat al lloc amb una dotació per tal de fer sanejament de la façana. Per la seva banda, la Guàrdia Urbana ha abalisat la zona de forma preventiva per tal d'evitar que els vianants passin sota la zona. S'ha informat de la situació a l'arquitecte municipal per tal que pugui valorar l'estat de la façana de l'edifici en qüestió.

MÉS INFORMACIÓ

Cau a la via pública la mampara de la terrassa d'un quart pis de la Rambla Nova

La Guàrdia Urbana ha senyalitzat la zona.

Despreniments a la façana d'un edifici de la Rambla Nova de TarragonaDiari Més

tracking