Diari Més

Protecció Animal

Denuncien la mort d'un gat d'una colònia controlada a causa de l'atac d'un gos

Es busquen testimonis dels fets que van acabar amb el gat ferit molt greu

Tim, gat amb la marca a l'orella, formava part d'una colònia controlada.

Denuncien la mort d'un gat d'una colònia controlada a causa de l'atac d'un gosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entitat de protecció animalTarracoGats demana la col·laboració ciutadana per obtenir més detalls dels fets que van tenir lloc fa uns dies a la Part Alta i que va tenir comconseqüènciala mort d'un gat que formava part d'una colòniacontrolada, degudament esterilitzada i alimentada per una voluntària.

Des de l'entitat expliquen que «fa un parell de dies vam veure a Tim amb la pota arrossegant-la i sense cap tipus de mobilitat», van haver de realitzar la captura entre diverses voluntàries per tal de traslladar-lo al veterinari d'urgència. Un cop traslladat, el veterinari va poder comprovar que tenia nombroses lesions i mossegades per un gos que van tenir com aconseqüèncianecrosis i septicèmia, havent d'eutanasiarl'animal per evitar patiment.

Des deTarracoGats busquen col·laboració ciutadana per esclarir els fets i interposar una denúncia. Eva Núñez, presidenta de l'entitat apunta que «necessitem que la protecció dels gats del carrer sigui real i que la Guàrdia Urbana controli els gossos que conviuen a la ciutat».

Des de l'Associacióde la Catedral de la Part Alta apunten també que«faran denúncia dels fets perdeixarconstància dels fets i demanen que es faci complir la normativa pel que fa als gossos consideratsPPP(Potencialment Perillosos) que han d'anar lligats.

tracking