Diari Més

Caixaforum Tarragona tanca 'Robert Capa en color' amb 30.000 visitants

L’exposició ha explorat com el reporter de guerra va renovar la seva tècnica fotogràfica, adaptant el seu treball a una nova sensibilitat de postguerra

Imatge de l'exposició 'Robert Capa en color' al Caixaforum de Tarragona.

Caixaforum Tarragona tanca 'Robert Capa en color' amb 30.000 visitantsCaixaforum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Capa en Color, l’exposició del Caixaforum de Tarragona dedicada a la faceta més poc coneguda del fotògraf s’acomiada diumenge 21 de juliol després d’haver rebut més de 30.000 visitants.

Un total de 202 imatges i documents han conformat un recull d’algunes de les instantànies que el mític fotògraf va capturar en color, moltes d’elles mai publicades, així com documents personals, revistes en les quals van aparèixer originalment algunes de les imatges, correspondència amb els seus familiars i un audiovisual amb extractes d’una de les poques entrevistes radiofòniques que es conserven de Capa.

A través de les visites a l’exposició, conferències i altres activitats complementàries, els visitants han pogut descobrir aquesta cara de Capa, el reporter de guerra que hauria estat a la ciutat de Tarragona l’any 1939, per fotografiar l’èxode de milers de republicans durant els darrers dies de la guerra civil.

Durant el mes d’agost, Caixaforum Tarragona romandrà tancat per preparar-se per a la nova temporada d’activitats i exposicions. A partir de l’1 de setembre, el centre tornarà a reobrir les seves portes en el seu horari habitual.

tracking