Diari Més

Successos

Detingut a Tarragona per presumpte maltractament a la seva parella

La dona va entrar a l’Hospital Santa Tecla per refugiar-se de l’home, a qui li havia aconseguit agafar el ganivet que portava per precaució

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home de 47 anys, veí de Tarragona, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar.

Els fets han succeït al voltant d'aquesta mitjanit, quan el cos policial ha rebut una trucada des del servei d'urgències de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla en què s'informava que una dona molt nerviosa havia entrat a les dependències mèdiques refugiant-se de la seva parella, segons explicava ella mateixa.

Els agents es van dirigir al centre sanitari, on la dona els va explicar que acabava de tenir una discussió al carrer amb la seva parella, suposadament consumidor habitual d'alcohol. Segons aquest relat, quan la dona va exposar a la seva parella la necessitat d'entrar a un centre per desintoxicar-se, l'home hauria reaccionat violentament i li hauria donat un cop al braç. La dona portava a sobre un ganivet de grans dimensions que hauria aconseguit agafar-li, per precaució, a l’home.

Per tot plegat, l'individu, que es trobava a l'exterior de l'hospital, va ser detingut.

tracking