Diari Més

Tradició

L'Armada celebra el dia de la seva patrona, la Mare de Déu del Carme

El comandant naval, capità de fragata Lorenzo Machado Alique, i membres de la seva dotació, han assistit a la missa a l'aire lliure que s'ha fet al Serrallo

Celebració del dia de la patrona de l'Armada a Tarragona

Celebració del dia de la patrona de l'ArmadaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Armada ha celebat, avui dimarts, la festivitat de la seva patrona, la Mare de Déu del Carme, amb diversos actes a tota Espanya, així com en bucs i unitats desplegades en l’exterior. A la província de Tarragona, el comandant naval, capità de fragata Lorenzo Machado Alique, i membres de la seva dotació, han assistit a la missa a l’aire lliure que tradicionalment se celebra en els voltants de l’església de Sant Pere, al barri del Serrallo, a les 12h del migdia. Posteriorment, a la Comandància Naval ha tingut lloc un acte militar amb imposició de condecoracions. Aquest acte, presidit pel comandant naval de Tarragona, ha comptat amb representació de diversos estaments civils i militars.

És sens dubte un dia especialment assenyalat per a tots els integrants de la família del mar, i dia gran de les quatre marines: Armada i marines mercant, pesca i esportiva. La festivitat del dia d’avui és molt preuada per totes les persones que tenen una activitat professional vinculada al sector del mar i, també, de caràcter afectiu.

tracking