Diari Més

Laboral

El sindicat dels mossos USPAC denuncia una inundació a la comissaria de Campclar

El portaveu de l’organització, Josep Milagros, diu que «vam informar els caps de la regió, però no han fet res i per aixó fem públic el que va passar»

L'aigua es va filtrar als lavabos i va inundar tota la planta.

El sindicat dels mossos USPAC denuncia una inundació a la comissaria de Campclar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tarragona, localitzada al barri de Camclar, va patir una important inundació la nit del dissabte al diumenge, com a resultat d’una avaria en el sistema de refrigeració. Ahir, dilluns, al matí, al terra de les dependències que van quedar afectades per la fuita encara es podria apreciar la conseqüència de la gran quantitat d’aigua que va distribuir-se per les diferents estances de l’immoble.

El sindicat dels mossos USPAC va denunciar els fets «als caps de la regió, però onze hores després no havien donat cap resposta, per la qual cosa vam decidir fer-ho públic», va dir Josep Milagros, portaveu d’aquesta organització. «Tot apunta al fet que va rebentar una canonada de la bomba de l’aire condicionat», va explicar Milagros, qui va apuntar que «s’hauria d’haver tancat la comissaria, perquè hi ha molt cablejat elèctric, la qual cosa suposava un perill el contacte amb l’aigua».

El portaveu del sindicat USPAC va apuntar que «aquesta és una més de les denúncies que hem fet per l’estat d’aquesta comissaria i d’altres que encara estan en pitjor estat». «La de Tarragona és relativament nova, però en més antigues hi ha males olors i plagues d’insectes», va dir Milagros, qui va subratllar que situacions com les relatades «es produeixen de manera constant».

El portaveu de l’USPAC no es va mostrar estranyat per la fuita d’aigua que va anegar el terra de la comissaria, qui va dir que «passa de tot i l’aire condicionat s’espatlla perquè el manteniment que es fa de les instal·lacions és pèssim».

De la llarga relació de desperfectes i de situacions negatives que no contribueixen al benestar dels policies que cobreixen el servei a la comissaria, Milagros també va referir-se al fet que «moltes vegades les dutxes no funcionen, i quan plou una mica l’aigua, entra dins de l’edifici». En aquest context, va apuntar que, «per sort, a Tarragona no plou massa».

Milagros va comentar que «fem denúncies internament, però no es fa res per solucionar els problemes que planteja el sindicat». «La llista és llarga i, com més antiga és la comissaria, pitjor», va remarcar. El portaveu del l’USPAC va recordar que quan es va construir la comissaria de Tarragona es van detectar importants errades a causa «d’un disseny erroni», com el fet que «les furgonetes de les ARRO no podien entrar al garatge».

tracking