Diari Més

Societat

Un grup de tarragonins s'autoorganitza per netejar la punta del Miracle

Reclamaran a l'Ajuntament una actuació més exhaustiva a la zona, que no s'ha netejat de les restes del Concurs de Focs de fa una setmana

Imatge del grup de veïns que va participar a la neteja de la zona de la punta del Miracle.

Un grup de tarragonins s'autoorganitza per netejar la punta del MiracleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de tarragonins, organitzats a través d'un grup de whatsapp, van realitzar el passat dissabte, dia 13, una neteja de residus a la zona de la punta del Miracle de Tarragona.

Es tracta, segons expliquen ells mateixos, de persones preocupades pel medi ambient, que van decidir actuar en aquest espai en comprovar la manca de neteja que patia. Expliquen que es van organitzar en un grup de whatsapp, «amb persones que fins i tot no ens coneixíem personalment», que va sorgir a partir d'un altre grup anomenat 'Inspira't i actua'.

A la recollida de brossa de dissabte, en un espai de 150 metres van recollir, indiquen, «des de burilles de cigarrets, restes dels focs artificials, ampolles de vidre i plàstic, llaunes, embolcalls, xeringues, i fins i tot una paella». Alguns participants també van submergir-se a la zona de l'aigua, «i van recollir dues galledes plenes de plàstics provinents dels petards» del Concurs de Focs.

La intenció del col·lectiu és presentar unainstànciaa l'Ajuntament per demanar una neteja exhaustiva de la zona i dins l'aigua, i assenyalen que una setmana després d'acabats els focs, no s'ha recollit res.

Elsveïnshan creat un grup de Facebook,, amb el nom d''Al camp residu zero' des d'un aniran informant de pròximes actuacions. La seva intenció és realitzar accions de neteja cada primer dissabte de mes.

La recollida de residus es va fer a la zona de la punta del Miracle de Tarragona.

Un grup de tarragonins s'autoorganitza per netejar la punta del MiracleCedida

tracking