Diari Més

El Serrallo celebra la Festa Major de la Mare de Déu del Carme

Divendres es va donar el tret de sortida de les festes amb un pregó a càrrec de Jordi Bondia i Joan Gallart

Els més petits s'han pogut remullar per fer front a la calor als inflables d'aigua instal·lats davant la Llotja de Pescadors.

El Serrallo celebra la Festa Major de la Mare de Déu del CarmeMireia Pallejà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d'ahir divendres i fins al dimarts 16 de juliol el barri del Serrallo de Tarragona està de festa. A les 20 hores de divendres es va donar el tret de sortida de la Festa Major de la Mare de Déu del Carme amb un pregó a càrrec de Jordi Bondia i JoanGallart. Després de la Despertada de Gegants els veïns del barri marítim van poder gaudir d'una revetlla d'estiu al passeig marítim per tal de donar la benvinguda a una de les cites més esperades pelsserrallencs.

Aquest matí de dissabte a les 12, els més petits s'han pogut remullar per fer front a la calor als inflables d'aigua instal·lats davant la Llotja de Pescadors, mentre els més grans podien degustar un seitó i fer un vermutacompanyatsde la música de laSmallRiverPrisonerBand.

El plat fort de la jornada, però, serà aquesta tarda amb la cita de castellera en la qual participen elsTorrairesde Montblanc, la colla Xiquets de Reus i els organitzadors, els Xiquets del Serrallo. A les 21.30 hores es farà la cantada d'Havaneres i un sopar popular amb revetlla a càrrec de l'Orquestra Melodia que de ben segur tindrà a tots els veïns gaudint de les festes del barri fins ben entrada la matinada.

tracking