Diari Més

Polèmica

El PP exigeix que es retirin els llaços grocs de la muralla

El popular José Luis Martín demana que es vetlli per la conservació i la neutralitat del patrimoni

José Luis Martín a la Muralla Romana.

José Luis Martín: «El nou model de gestió turístico – patrimonial permetrà reinvertir en la conservació del patrimoni»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PP de Tarragona ha exigit aquest dissabte a l'Ajuntament de Tarragona que retiri els llaços grocs que tornen a penjar de la muralla romana, monument reconegut com Patrimoni Mundial de la Humanitat. El seu portaveu, José Luis Martín, a través d'un comunicat, ha demanat a l'actual conseller de Patrimoni, Hernán Pinedo, d'En Comú Podem, que vetlli per la conservació, la imatge i la neutralitat del patrimoni de la ciutat. «La muralla no és patrimoni dels independentistes ni dels no independentistes, sinó de tota la humanitat», ha defensat el popular. «A Tarragona ara tenim un govern que vesteix diàriament llaç groc. Però l'alcalde Ricomà ha d'entendre que la Muralla de Tarragona no és la solapa de la seva americana», ha lamentat.

Els populars han recordat que l'estiu passat quan formaven part de l'equip de govern van despenjar diverses vegades els símbols independentistes.

MÉS INFORMACIÓ

Tornen a penjar llaços grocs a la Muralla de Tarragona

tracking