Diari Més

Urbanisme

Reixa perillosa pel seu mal estat a la Pedrera, a l'altura d'Yxart

Fa uns anys es va posar després de la mort d’un nen que va caure al buit

Estat que presenta la reixa de l'edifici de la Pedrera.

Reixa perillosa pel seu mal estat a la Pedrera, a l'altura d'YxartGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un sector de la reixa que hi ha en el sostre del Palau de Congressos i de l’aparcament La Pedrera, en un espai amb una caiguda de diversos metres situat a tocar del carrer Yxart, es troba en mal estat i representa un perill en el cas que una persona es posi al damunt. A uns metres de distància, fa deu anys, el febrer del 2009, un nen va caure en aquesta zona de difícil accés i, dies després, va morir com a conseqüència de les greus ferides que es va fer. El menor tenia 10 anys.

El nen va caure catorze metres i va ingressar a la unitat de vigilància intensiva de l’Hospital Joan XXIII, on se li va haver d’aplicar ventilació mecànica i estava en coma induït farmacològicament, donada la gravetat del traumatisme cranioencefàlic que patia. El nen no va poder superar les ferides produïdes com a conseqüència de la caiguda en el buit.

La mort del nen va ser molt comentada a Tarragona i l’Ajuntament va decidir posar una protecció a la zona, instal·lant una reixa. Un sector de la mateixa és el que ara presenta un mal estat de conservació i que hauria de ser arranjada com més aviat millor, ja que pot convertir-se en un perill si una persona decideix accedir-hi a aquest espai, tot i l’existència d’una tanca de protecció. En el seu moment, la caiguda del nen va causar commoció per inesperada.

La reixa està localitzada en la gran plaça descoberta que hi ha al sostre de l’edifici que inclou el Palau de Congressos i l’aparcament de vehicles La Pedrera, a la qual hi ha accés des d’Yxart.

tracking