Diari Més

Mobilitat

Foment liberalitzarà l'AP-7 entre Tarragona i Alacant l'1 de gener

Aquest tram de l'autopista serà el primer que quedarà lliure de peatges a Catalunya

Imatge d'arxiu del peatge de l'AP-7 a Reus.

Imatge d'arxiu del peatge de l'AP-7 a Reus.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Foment liberalitzarà l'AP-7 entre Tarragona i el peatge de Sant Joan d'Alacant el proper 1 de gener. D'aquesta manera, aquest tram de l'autopista serà el primer que quedarà lliure de peatges a Catalunya, tal com ha confirmat el secretari general d'Infraestructures del Ministeri, Julián López, després d'una reunió amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Arcadi España.

El Ministeri té ara la intenció de licitar un estudi entorn als fluxos de vehicles amb l'objectiu de saber quines seran les necessitats de l'AP-7 als diferents trams quan es produeixi l'aixecament de barreres, segons ha explicat el mateix López. Es preveu que la intensitat mitjana diària de vehicles pesats s'intensifiqui, per la qual cosa serà necessari «un reforç ferm» per a dotar-lo de «més consistència».

El Ministeri també ha posat en marxa diversos treballs en un tram de Tarragona per tal que la liberalització es pugui dur a terme segons «els terminis previstos»,segons ha explicat el secretari general d'Infraestructures del Ministeri.

tracking