Diari Més

Política municipal

El PSC de Tarragona creu que Ricomà ha suspès el campionat estatal de 3x3 per motius polítics

»Sembla que els molesti l'E de la Federació Espanyola», segons la regidora Sandra Ramos

La competició s'ha disputat amb normalitat

La competició de 3x3 de bàsquet a l'Auditori del Camp de MartGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del grup municipal socialista, Sandra Ramos, considera que la suspensió del campionat d'Espanya de3x3que havia de fer-se a Tarragona, té motivacions polítiques. Segons la regidora, de l'esdeveniment que organitzava laFederaciónEspañoladeBaloncesto(FEB), «el que més els molesti sigui la E de laFEB, que no pas la partida pressupostària, ja que aquesta estava previst que fos a càrrec al pressupost del 2020».

La regidora socialista ha afegit que el projecte, «és viable i és una decisió d'ERC que deixa en una posició molt dolenta la ciutat, ja que hem donat una imatge d'inseguretat a les federacions que vulguincelebraresdeveniments esportius a l'espai deCampclar».

Ramos afirmava que Tarragona s'ha deixat perdre 150.000 euros, «per no tenir visió política ni territorial». L'acord entre el consistori i la Federació havia de comportar, segons Ramons, «no tan sols el campionat de3x3, sinó un centre d'alt rendiment pioner a Espanya d'aquest nou esport olímpic, que donaria contingut a l'Anella Mediterrània de manera continuada».

Vols saber en què consistia el projecte? Consulta AQUÍ, la proposta de la FEB

MÉS INFORMACIÓ

El 3x3 estatal de bàsquet se suspèn perquè no estava pressupostat

tracking