Diari Més

Política

Francesc Caballero substitueix Alejandro Fernández al PP de Tarragona

El president del Partit Popular a Catalunya ja havia anunciat que abandonaria el càrrec el 2018

Pla curt del president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, en un míting a Salou el 21 d'abril de 2019 (Horitzontal)

PP, 28A, campanya electoral, Salou, Cayetana Álvarez de Toledo, eleccions al Congrés dels Diputats, Alejandro FernándezACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons va avançar el diari Ara i va poder confirmar el Diari Més, el diputat tarragoní i president del Partit Popular de Catalunya Alejandro Fernández abandona avui el seu càrrec de president del Partit Popular a Tarragona. D’aquesta manera, compleix el que ja va anunciar en ser nomenat president de la seva formació a Catalunya, en substitució de Xavier Garcia Albiol. La secció provincial del PP tindrà, fins al 2020, una gestora, que serà presidida pel vallenc Francesc Caballero. Caballero, que va liderar la llista del partit a la capital de l’Alt Camp a les municipals, va perdre l’única cadira de què disposaven al plenari, en benefici de l’aparició de Ciutadans.

Segons va detallar Alejandro Fernández a aquest mitjà, la decisió d’abandonar el càrrec, tot i estar presa, es va haver d’ajornar per la convocatòria d’eleccions espanyoles el passat 28 d’abril. Serà al 2020 quan la gestora cedirà els seus poders, quan se celebri el congrés pertinent. Aquesta gestora intentarà, en aquest temps, trobar un relleu a llarg termini, això sí, sota l’atenta mirada des de Barcelona del diputat tarragoní.

tracking