Diari Més

Successos

Enxampat 'in fraganti' robant a l'interior d'un cotxe a Tarragona

Els agents van observar com l’home sortia del vehicle per la finestra de l’acompanyant que prèviament havia trencat

El cotxe on van robar estava estacionat a l'aparcament situat al Camí del Llorito.

Aparcament del Camí del Llorito.Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home de 24 anys, nascut a Valls, com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'interior de vehicle. Els agents van enxampar l’individu robant a l’interior d’un cotxe estacionat a l’aparcament del Camí del Llorito i posteriorment sortint del turisme per la finestra.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge a les 17.20h, quan una patrulla del cos policial local que realitzava tasques de vigilància per la carretera del Cementiri va advertir que a l'aparcament situat al Camí del Llorito hi havia un vehicle estacionat amb una persona a l'interior. L'individu va sortir del turisme per la finestra de l'acompanyant i va caminar en direcció contrària als agents.

Els policies van aturar l'home, que duia a sobre un tornavís i tenia una petita ferida recent a un genoll. També es va comprovar que el vehicle tenia trencats els dos vidres de les finestres de les portes de davant, amb l'interior remogut. Per aquest motiu, l'home va quedar detingut per un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle.

tracking