Diari Més

Festa Major

Cercavila, ball i festa a la Festa Major de Sant Pere i Sant Pau

El dijous 27 de juny tindrà lloc el dia de l’infant amb les atraccions a meitat de preu pels més petits

Imatge d'arxiu de la colla gegantera de Sant Pere i Sant Pau.

Imatge d'arxiu de la colla gegantera de gegants de Sant Pere i Sant Pau.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau està de Festa Major i té programats una gran varietat d’actes perquè tothom gaudeixi de les festes. Després d’un cap de setmana on ja s’han pogut viure alguns dels actes més representatius com la plantada de colles geganteres o el sopar de germanor, ara arriba el torn de gaudir de les exhibicions de ball que tindran lloc avui a la Plaça de la Quarta Promoció. A les set, podrem veure a David El Tobaliyo per fer l’exhibició de Ball Flamenc i a dos quarts de vuit, l’exhibició de balls moderns a càrrec de l’escola de dansa DNA.

El dimecres 26 de juny tindrà lloc la projecció de Campeones, a les nou del vespre, com a cinema a la fresca, una comèdia espanyola del 2018.

El dijous 27 de juny, serà el Dia de l’Infant, durant tota la tarda, per a tothom que vulgui gaudir, les atraccions de la Fira estaran rebaixades a meitat de preu.

El divendres 28 de juny, a la Plaça de la Sardana tornarem a gaudir d’exhibicions artístiques. A les set serà el moment de veure el treball del Grup Kalos amb una exhibició de Gimnàstica Rítimica.

I a les vuit de la tarda, començarà tot un seguit d’exhibicions de ball: sevillanes, balls moderns, zumba i balls urbans a càrrec de diferents grups i escoles de ball.

Dissabte, 29 de juny, davant del local de l’Associació de Veïns de St Pere i St Pau, tindrà lloc una actuació castellera amb diverses colles: la colla de Sant Pere i Sant Pau, els Castellers de Badalona, la Colla Castellera Brivalls de Cornudella i els Xicots de Vilafranca. Serà a les sis de la tarda.

A partir de les onze de la nit, al Pàrking de Camions de St Pere i Sant Pau, tindrà lloc el Macro Festival Electro Latino Loca FM. L’accés serà gratuït. Ricky RF, Marc Vidal i Guille Artigas seran els encarregats d’omplir de música i festa una nit especialment pensada pels joves.

Adopció d’animals

El diumenge 30 de juny, a les 12:45 hores, tindrà lloc la Coral amb la Coral de Sant Pere i Sant Pau. A la Plaça de la Sardana, a les sis de la tarda, tindrà lloc la jornada solidària canina sota el títol Cuatro Patas en Tu vida: Adóptame. Des de l’entitat de veïns aposten per promoure l’adopció amb aquesta activitat que inclourà una xerrada de Victor de Vidis.

I a les nou del vespre, s’esperen les tradicionals Havaneres i Rom Cremat a càrrec del Grup de l’Ateneu de Tarragona.

tracking