Diari Més

Universitat

La URV entra per primera vegada en el rànquing QS de les millors universitats del món

La llista de la consultora determina els mil millors centres dels més de 18.000 que hi ha registrats

El rànquing determina les 1.000 millors universitats del món.

La URV entra per primera vegada en el rànquing QS de les millors universitats del món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili està qualificada entre la 701-750universitatmundial dins el rànquing anual que elabora la consultoraQSQuacquarelliSymondsen la seva edició del 2020.

ElQSWorldUniversityRankingsdetermina una llista de 1.000 centres d'acord amb sis indicadors. Aquesta és la primera vegada que la universitat tarragonina accedeix a aquest rànquing que, pervuitèany consecutiu, encapçala l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT).

Segons la base de dades deWorldHigherEducationDatabase, al món hi ha més de 18.500 universitats. AlQSWorldUniversityRanking, la URV ha obtingut una puntuació global de 15,2-16,6 i entra a formar part d'aquesta llista en la posició 701-750, que comparteix amb la Universitat d'Alacant. És una de les tres universitats de l'Estat que s'hi incorporen a aquesta classificació per primera vegada, junt amb laIEUniversityi la mateixa Universitat d'Alacant.

L'indicador en què la URV ha obtingut una millor puntuació és en citacions per investigador (32,2 punts), que la col·loca en el rànquing global en la posició 415 si es té en compte exclusivament aquest indicador.

La Universitat Rovira i Virgili és una de les 27 institucions de l'Estat espanyol incloses en aquesta relació i es troba en la 21a posició a l'Estat i en la sisena entre les universitats catalanes que en formen part. Aquest any s'hi apleguen 400 institucions europees.

Consulta el rànquing de QS: AQUÍ

tracking