Diari Més

Empresa

La il·lustradora tarragonina Elisabet Díez tanca andaluplandu

A partir d'ara, l'artista es centrarà en la seva tasca com a docent a l’EADTarragona

Anduluplandu al seu estudi, a la ciutat de Tarragona.

La il·lustradora tarragonina Elisabet Díez tanca andaluplanduCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dissenyadora i il·lustradora tarragonina Elisabet Díez tanca la seva empresa andaluplandu. L'artista va començar amb un blog fa 15 anys i fa cinc anys va decidir registrar la seva marca i va crear l'empresa andaluplandu des d'on venia varios productes decoratius.

La tarragonina ha comunicat aquesta setmana que tanca l'empresa però no la seva marca.«No és fàcil tenir dues feines. O més ben dit, una feina que t’encanta i una passió queestimes com si fos un fill.Haver de fer malabars amb les (poques) hores que té un dia», ha confessat.

Díes assegura que seguirà «estant present a les xarxes», tot i que ja nopodrà vendre ni oferir serveis. A partir d'ara, l'artista escentrarà en la seva tasca com a docent a l’EADTarragona.

Al llarg de la seva trajectòria, Díez ha aconseguitpublicar un llibre i dissenyar productes, un dels seus somnis. També ha il·lustrat tres de llibres i ha venut dibuixosa botigues i a la meva botiga online. També ha col·laborat en l’exposició Simbiosi, lacampanya de Sant Jordiper Laie, laCaminada de la Llumper Vicente Ferrer a l’Índia, l’Emocionari del Llopper unCRAIo el cartell deSanta Úrsula de Valls.

tracking