Diari Més

Societat

Tarragona distingeix als professionals de la seguretat privada per la seva tasca

El Subdelegat del Govern, Joan Sabaté, ha presidit l'acte

Foto de família dels professionals de la seguretat privada distingits.

Tarragona distingeix als professionals de la seguretat privada per la seva tascaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha celebrat aquest dimartsels actes de commemoració del Dia de la Seguretat Privada on s'handistinguit diversos professionals per la seva feina en matèria de seguretat, protecció i col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.L'acte s'ha celebrat a l'Hotel Ciutat de Tarragona.

Concretament, s'han entregat 74 mencions, 11 honorífiques especials diplomes, així com 5 plaques commemoratives, dos d'elles a títol pòstum.

El Subdelegat del Govern a Tarragona,Joan Sabaté, ha felicitat als organitzadors i a tots els distingits, al mateix temps que ha destacat que la seguretat és una responsabilitat compartida pública i privada, sent amb la llibertat i la justícia, un dels tres pilars de la societat.

A l'acte també han acudit el Comissari Principal, cap de la Comissaria Provincial de Tarragona, CarlosYubero, i el Tinent Coronel, cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, Vicente Luengo. També han assistit el director del centre d'ensenyament CEFRADA, AleixAsnà, i el president dels Caps de Seguretat d'Espanya, AntonioCedenilla, així com el subdelegat de Defensa, AntonioBergoñós, més responsables de Mossos d'Esquadra, Policies Locals, i Seguretat Privada.

tracking