Diari Més

Diversos actes de reivindicació sobiranista coincideixen aquest dimarts a Tarragona

Una marxa davant seus policials i un acte al Balcó del Mediterrani reclamen la llibertat dels presos polítics

La protesta 'Silenci, rebel·leu-vos' davant d'un agent dels Mossos d'Esquadra a la comissaria de Joan XXIII de Tarragona.

'Silenci....' protesta davant els Mossos de Tarragona per les càrregues de Terrassa i GironaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest serà un dimarts de reivindicació sobiranista a la ciutat de Tarragona, amb dos actes protagonitzats per col·lectius que reclamen la llibertat dels presos polítics independentistes.

A les 10.30 h, la 3a Joventut per la República ha convocat una trobada al Balcó del Mediterrani que comptarà amb la intervenció de Carme Borbonès, professora de la URV i membre del Consell Escolar de Catalunya i expresidenta de Càritas Catalunya.

També en aquest espai de trobada, segons assenyalen des del col·lectiu, es facilitarà la informació sobre el futur desplaçament a Estrasburg.

La 3 Joventut per la República destaca en un comunicat el fet que Tarragona torni a ser republicana «després de 80 anys», tot i que afegeixen que malgrat «tenir motius per estar contents, el cim encara és lluny».

Un altre col·lectiu que manté les seves reivindicacions és el de 'Silenci... Rebel·leu-vos'. En aquesta ocasió han modificat la seva protesta habitual davant la seu dels jutjats de Tarragona i han anunciat una marxa per diversos indrets de la ciutat.

Es tracta el que denominen el '2n Silenci itinerant'. S'iniciarà en el punt de protesta habitual, a les 12.00 h davant l'edifici de l'Audiència de Tarragona. A les 12.30 h sortiran en direcció a les dependències de la Policia Nacional, onestaran, en silenci, fins a les 12.45 h. De les 13.00 h fins a les 13.10 h està previst que es manifestin davant la caserna de la Guàrdia Civil i, posteriorment, tancaran la seva ruta davant les dependències dels Mossos d'Esquadra, davant l'hospital Joan XXIII, de les 13.20 fins a les 13.30 h.

tracking