Diari Més

Economia

CaixaBank promou la internacionalització de les empreses de Tarragona

Aquestes han participat en varies sessions d'assessorament sobre nous mercats

Esl directors de ñes pdoco

CaixaBank promou la internacionalització de les empreses de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha reunit avui a Tarragona prop de 30 empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre interessades a potenciar el seu negoci a nivell internacional a la Jornada Porta a l'Exterior, que s'ha celebrat al CaixaForum Tarragona. En l'acte ha estat present Fernando Jiménez, director del Centre d’Empreses de CaixaBank a Tarragona.

Durant tot el matí, els especialistes en comerç exterior de l'entitat financera han assessorat les empreses assistents sobre com internacionalitzar la seva activitat. A més, els han ofert assessorament sobre nous països i mercats als quals dirigir les seves exportacions i com orientar millor els seus projectes internacionals.

Concretament, la jornada ha comptat amb assessorament especialitzat sobre diversos mercats d'Àfrica, a través de la presència d'especialistes en comerç exterior i tresoreria de CaixaBank i de responsables de les oficines de representació de l'entitat en aquests països: el Marroc, Sud-àfrica, Algèria i Egipte.

Les empreses participants en aquesta jornada representen principalment als sectors agroalimentari, béns d'equip, enginyeria i obra pública, entre altres. Aquesta iniciativa completa la proposta de valor de CaixaBank en el seu objectiu d'oferir el màxim assessorament a les empreses que volen diversificar el seu negoci ampliant la seva activitat en mercats internacionals.

CaixaBank dona suport a 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

A més, l'entitat ofereix serveis pioners com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

tracking