Diari Més

Tradicions

La Casa de Andalucía es prepara per viure una nova edició del Rocío

El Serrallo serà el punt de sortida, el divendres

Imatge de la celebració del Rocío a la Pineda, corresponent a l'edició del 2017.

La Casa de Andalucía es prepara per viure una nova edició del RocíoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa de Andalucía de Tarragona i Província iniciarà la romeria del Rocío el pròxim divendres al Serrallo. El destí final serà la platja dels Prats, a la Pineda, on estaran instal·lades les diferents casetes. La romeria s’iniciarà a les 16 hores, a l’altura de l’església de Sant Pere. Després de la benedicció i el cant de la Salve Rociera, començarà el camí.

El seguici passarà pel passeig de la Independència, Icomar, Riu Clar, Torreforta i Campclar, per aturar-se al pàrquing de vehicles del mercadet de Bonavista, on els seus integrants participaran en un berenar. La marxa es reprendrà fins a la Canonja, on com és tradicional es farà nit.

La jornada de dissabte començarà ben d’hora, a les 7 del matí, amb la Missa de l’Alba, oficiada per mossèn Agustí Ayats i cantada pel Coro Rociero de la Casa de Andalucia. Posteriorment, el seguici continuarà el camí fins a arribar a la Pineda, on estarà ubicat el recinte rocier de la Casa de Andalucía.

La imatge de la Mare de Déu del Rocío farà l’entrada al recinte a les 13 hores i, mitja hora després, es donarà inici a la festa, que durarà fins a la nit del pròxim dilluns. Pel que fa a la nit del dissabte, està previst que, a les 22 hores, es porti a terme l’ofrena floral a la verge i, a les 23 hores, el Sant Rosari, amb un recorregut amb torxes per tot el recinte.

El diumenge, a les 13.30 hores, se celebrarà la Missa Rociera, oficiada per mossèn Agustí Ayats i cantada pel Coro de la Casa de Andalucía. A les 20.30 hores, la imatge de la verge visitarà totes les casetes del recinte.

Després d’un llarg cap de setmana, el camí de tornada cap a Tarragona serà a partir de les 18 hores del dimarts, 18 de juny. El punt de destí serà la seu de la Casa de Andalucía, a la Granja, on quedarà dipositada la imatge de la Mare de Déu del Rocío.

tracking